Välkommen till KE Hästsport din hästsportbutik i Örnsköldsvik.

KE Hästsport erbjuder dig ett stort utbud av produkter för både ryttare och häst. Vi har ett brett sortiment av produkter i alla prisnivåer och du finner det allra senaste från kända märken som Equestrian Stockholm, Starlight, Horseware, Equiline, Sprenger, Veredus, Roeckl, One K, Schockemöhle och många därtill. Du får service, kunskap och omtanke i vår butik. Vi sätter dig och din häst i fokus och ser till ert behov och välbefinnande.

Vi som jobbar i butiken är Kristina och Emma, två systrar med bakgrund redan sen barnsben inom sporten. Att vara nytänkande, serviceinriktad och ha god insikt i det senaste på marknaden är något vi inte tummar på. Butiken hittar ni endast 5 min utanför centrala Örnsköldsvik med stor och fri parkering endast en avfart från E4:an. Våra sommaröppettider är tis-tors 11-18 & fre 11-16, Hästmarksvägen 3B, 89138 Örnsköldsvik.

Behöver du hjälp med att få till en komplett outfit med matchande schabrak, benlindor och huvor till dina ridleggings/ridbyxor eller tänker du på säkerheten först? Du hittar boots, benskydd, säkerhetsvästar, hjälmar och mycket därtill! Inget uppdrag är för litet eller för stort!

 

Varmt välkomna!
/ Kristina & Emma Lund

Ke Hästsport Om Oss
Drift & produktion:  Wikinggruppen